Wordfence - Teveel emails van WordFence

WordFence is een uitstekende plugin die je op veelvoorkomende issues in WordPress kan wijzen, zoals Plugins die niet meer up to date zijn, of malware die op je site is upgeload.

De standaard instellingen zijn echter niet heel praktisch, omdat je e-mailbox overspoelt wordt met meldingen over mislukte logingpogingen. Die komen zo vaak voor, dat we aanraden die meldingen uit te zetten. Dat kan op onderstaande manier na inloggen op je wp-admin/ paneel.

Tip: Maak je je zorgen over de inlogpogingen? Zorg dat je geen standaard gebruikersnaam (zoals admin, of de naam van je website) gebruikt en gebruik een sterk wachtwoord, dan zijn die inlogpogingen namelijk vrijwel ongevaarlijk. Dat is vergelijkbaar met een goed slot op je voordeur. Zowel WordFence als wij blokkeren continue IP adressen die te vaak proberen in te loggen.

Zie voor meer tips ook dit artikel: http://www.henselhosting.nl/wordpress-website-gehackt