E-mailadres aanmaken in het Customer Care Center

Je kunt e-mailadressen aanmaken via het Customer Care Center op http://www.managedomain.nl. Log daarvoor in met je gebruikersnaam en wachtwoord en kies voor je domein. Klik vervolgens op POP3 / IMAP Emailbox (onder E-mailinstellingen) en kies voor “+ nieuwe aanmaken”. Daar kun je de naam en het wachtwoord van de e-mailbox dan opgeven.

P.S. Mocht je het wachtwoord voor het CCC niet bij de hand hebben: via https://www.managedomain.nl/passwordreset.php kan je het wachtwoord resetten. Vul hier je gebruikersnaam in, en kies voor administratief (standaard) of technisch contactpersoon. Dan krijg je een email op het bij ons bekende emailadres met een link om het wachtwoord te resetten.