IMAP: geen e-mail zichtbaar ondanks goed instellen

Als een account niet direct goed is aangemaakt, maar later alsnog goed is ingesteld kan het zijn dat de IMAP Prefix ontbreekt.

Je kunt bij account instellingen onder het tabblad geavanceerd dan de IMAP PREFIX instellen op:

INBOX

Specifieke aanwijzingen voor: Apple Mail

Mail->Preferences

Klik op de betreffende account

In het tabblad Server Settings, klik op Advanced IMAP Settings.

Vul bij IMAP Path Prefix het volgende in (let op: in hoofdletters en zonder spaties aan begin of eind):

INBOX