Het wachtwoord wijzigen voor je emailbox

Het wachtwoord voor je e-mailbox wordt niet bij ons bewaard uit veiligheidsredenen. Dit wachtwoord heb je zelf opgegeven bij het aanmaken van de e-mailbox en kun je opnieuw instellen via het Customer Care Center.

Log daarvoor in met je gebruikersnaam en wachtwoord en kies voor je domein. Klik vervolgens op POP3 / IMAP Emailbox (onder E-mailinstellingen) en klik op de betreffende e-mailbox. Daar kun je het wachtwoord van de e-mailbox opnieuw opgeven. Nadat je de gegevens hebt opgeslagen krijg je dan tevens een overzicht van de instellingen.