Webmail melding: Je verbinding is niet privé

Als je in je browser naar webmail.example.com (vul voor example.com je eigen domein in) gaat, dan wordt je automatisch doorgestuurd naar de webmail met een officieel certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat de verbinding beveiligd is.

Mocht je toevallig naar https://webmail.example.com (in dit geval https en geen http; vul voor example.com je eigen domein in) dan krijg je een melding van je browser, omdat je hoogstwaarschijnlijk geen certificaat hebt aangeschaft voor dit domein. Dat is ook prima.

Ga dus in het vervolg naar de http versie, vul dus gewoon webmail.example.com (vul voor example.com je eigen domein in), die je rechtstreeks doorstuurt naar de https versie van de server met geldig certificaat. Dat ziet er na de doorstuur ongeveer zo uit: https://cloud-naam.managedomain.nl/webmail/

Heb je toch nog vragen aarzel niet en neem contact op, we staan voor je klaar.