Doorstuur domeinen / Forward domains

View English version

Als je een doorstuur pakket hebt, kan je via het Customer Care Center je domeinnaam op allerlei manieren doorsturen.

De nieuwe opties worden hieronder beschreven:

Zoekmachine optimaal

Over het algemeen raden we een 301 redirect aan als doorstuur optie.

Noframes tekst
Eerder hadden we al een aantal aanpassingen doorgevoerd voor doorstuur pakketten, waaronder redirects met statuscodes (bijv. 301 permanent redirect) en extra velden voor zoekmachines. Sinds dit weekend zijn er wederom functionaliteiten toegevoegd voor doorstuur pakketten, om deze te optimaliseren voor zoekmachine ranking. Elk doorstuur pakket heeft nu een noframes tekstveld (indien je de frame doorstuur gebruikt), waardoor zoekmachines de pagina beter kunnen indexeren.

DocumentRoot
Tevens kun je nu kiezen om de DocumentRoot te wijzigen in plaats van door te sturen, zodat het domein verwijst naar een van je andere websites. Dat is handig als je de webpagina die bezoekers zien wilt aanpassen op basis van het domein (zo kun je bijvoorbeeld de taal van je website op basis van de domein extensie bepalen). Pas wel op voor dubbele content (dus 2 domeinen die exact dezelfde inhoud hebben), dat is immers slecht voor zoekresultaten!

 
Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.