HTTP/2 Activeren voor je website

View English version

Http/2 is een nieuwe versie van het HTTP protocol waarmee verschillende verbeteringen zijn doorgevoerd, met name op het gebied van snelheid.

Dit kun je aanvragen via onze support door een ticket aan te maken.

Let op: Gedurende 2024 zullen wij HTTP2 geleidelijk voor alle hostingpakketten inschakelen.

We schakelen dan http/2 in voor je, standaard ook met Push functionaliteit, wat er voor zorgt dat sommige inhoud al direct aan de client verstuurd kan worden, waardoor die sneller geladen kan worden.

Dit zijn de standaard settings:

H2PushPriority * after
H2PushPriority text/css before
H2PushPriority image/jpeg after 32
H2PushPriority image/png after 32
H2PushPriority application/javascript interleaved
Tags: http2