Hoe zeg ik een dienst op? / How to cancel a service?

View English version


Werkwijze domeinnamen en webhosting

Het opzeggen van domeinen kun je doen via het Customer Care Center

Log hiervoor in met je gebruikersnaam en wachtwoord, klik op het domein dat je wilt opzeggen en daarna rechtsboven op de pen klikken naast je pakket en dan opzeggen te kiezen.

Je krijgt dan direct een bevestiging van de opzegging per e-mail. Let op dat de opzegging pas geldig is na het ontvangen van deze bevestiging. Als het om een wegverhuizing van een domein gaat krijg je voor de meeste extensies ook automatisch de auth code automatisch per direct per email toegestuurd en wordt het domein "unlocked" zodat het verhuisd kan worden.

Werkwijze overige diensten

We vragen je uiterlijk één maand van tevoren op te zeggen per e-mail. Wij sturen altijd een bevestiging. Krijg je deze niet binnen vijf werkdagen, neem dan contact met ons op.

Reden

Graag horen we de reden dat je opzegt (uiteraard niet verplicht), zodat wij onze service kunnen verbeteren. Als er onverhoopt aan onze kant iets mis is gegaan willen we het graag met je goed maken.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.