Ik ben mijn wachtwoord en/of gebruikersnaam kwijt / Lost username or password

View English version

Gebruikersnaam kwijt
Bij het verlies van je gebruikersnaam voor het Customer Care Center, kan je deze hier opvragen.

Customer Care Center wachtwoord
Indien je het wachtwoord voor je Customer Care Center kwijt bent, dan kun je dit opnieuw aanvragen via de link onderaan de inlog pagina op https://www.managedomain.nl/. Vul hier je gebruikersnaam in, kies voor Admin Contact en klik op validate. Dan krijg je een email op het bij ons bekende emailadres met een link om het wachtwoord te resetten.

FTP wachtwoord
Je kunt het FTP wachtwoord via je het Customer Care Center opnieuw instellen. Log hiervoor eerst in met je CCC gebruikersnaam en wachtwoord, kies het betreffende domein en klik dan op FTP wachtwoord in het hoofdmenu.

MySQL wachtwoord
We kunnen je MySQL wachtwoord op verzoek opnieuw instellen (neem daarvoor contact op). Let op dat na het wijzigen van je database wachtwoord, alle websites die daarvan gebruik maakten niet meer zullen werken! Als je dus weet dat het wachtwoord al in gebruik is op je website(s) is het vaak handiger om het wachtwoord uit te lezen uit het configuratie bestand van die website via FTP. Gewoonlijk heten die bestanden b.v. config.php of /config/config.php , settings.php etc. Voor WordPress kun je het vinden in het bestand wp_config.php.

Contact e-mailadres gewijzigd?
Uit veiligheidsredenen versturen we inloggegevens enkel aan bij ons bekende e-mailadresssen. Als onverhoopt dat e-mailadres niet meer klopt zul je de gegevens schriftelijk moeten wijzigen. Daarvoor kun je het volgende formulier in de bijlage gebruiken

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.